Den Vigtigste Politik

I den vigtigste politik vender dine fire værter, Markus Valentin, Emil Vogelius, Christoffer Panduro og Marie-Louise Harder Pedersen de vigtigste og sjoveste nyheder op til og under kommunalvalget 2021.

Hvorfor er kommunalvalget vigtigt?

I denne episode introducerer vi programmet og hører hvorfor kommunalvalget egentlig er den vigtigste politik. Blandt andet får vi besøg af kommunalforsker Roger Buch og så vender vi dramaet i Odense.


Ung kandidat i Aarhus

I dagens episode har vi besøg af Mads Rundstrøm der er byrådskandidat i Aarhus for Det Radikale Venstre til en snak om det at være ung kandidat og så griller vi også Mads om et forslag om flere afgange med natbusserne. Vi ringer også til Markus Valentin, der efter en succesfuld operation ligger på hospitalet. Fra sygesengen opdaterer han os på situationen i Tønder Kommune.

Ligestilling i kommunalpolitik

I dagens episode er temaet ligestilling. Vi har interviewet byrådsmedlem i Aarhus Kommune fra Socialdemokratiet Eva Borchorst Mejnertz for at høre mere om hendes tanker om ligestilling. Desuden stiller vi skarpt på situationen i Fanø Kommune.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *